Het verschil maken in Rotterdam Zuid.

Mama’s Garden is een uniek en inspirerend programma dat deel uitmaakt van het Expertise Centrum Maatschappelijke Innovatie (EMI-HR) van Hogeschool Rotterdam. Het EMI-HR is een toonaangevend centrum dat zich inzet voor maatschappelijke innovatie, met een speciale focus op Rotterdam-Zuid. Het doel van het EMI-HR is om een positieve impact te hebben op de samenleving door middel van onderwijs, onderzoek en samenwerking met lokale gemeenschappen. Meer informatie over het EMI-HR is te vinden op hun website:

Mama’s Garden is één van de vele initiatieven die voortvloeien uit de missie van het EMI-HR om het leven van de bewoners van Rotterdam-Zuid te verbeteren. Het programma is speciaal ontworpen om jonge moeders te ondersteunen bij hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. Mama’s Garden biedt een veilige, inclusieve omgeving waar moeders elkaar kunnen ontmoeten, van elkaar kunnen leren en samen kunnen groeien.

Als onderdeel van het EMI-HR werkt Mama’s Garden nauw samen met andere programma’s en projecten die gericht zijn op maatschappelijke innovatie en het verbeteren van de levenskwaliteit in Rotterdam-Zuid. Door de krachten te bundelen met het Expertise Centrum Maatschappelijke Innovatie, heeft Mama’s Garden toegang tot waardevolle middelen, expertise en netwerken die bijdragen aan het succes en de impact van het programma.

In het hart van Mama’s Garden staat de overtuiging dat moeders een cruciale rol spelen in het vormgeven van de toekomst van hun gezinnen en gemeenschappen. Door deel uit te maken van het EMI-HR, zet Mama’s Garden zich in om een blijvende, positieve verandering te bewerkstelligen in Rotterdam-Zuid en bij te dragen aan het grotere doel van maatschappelijke innovatie.