Contact

Welkom op de contactpagina van Mama’s Garden. Als u vragen heeft of geïnteresseerd bent in een samenwerking met ons, neem dan gerust contact met ons op.

Studenten

Ben je een student en op zoek naar een ondersteunende gemeenschap waar je kunt leren, netwerken en je horizon kunt verbreden? Wij werken met stagiaires van mbo en hbo. Daarnaast werken wij met afstudeerders van zowel hbo als WO.  Klik op de knop hieronder en ontdek hoe je kunt samenwerken met andere studenten en professionals bij Mama’s Garden.

Moeders

Moeders van alle achtergronden zijn welkom bij Mama’s Garden. Wij bieden een warme en zorgzame omgeving waar moeders elkaar kunnen ontmoeten, verbinden en samenwerken. Klik op de knop hieronder om meer te weten te komen over hoe je deel kunt uitmaken van onze moederscommunity.

Professionals

Als professional op zoek naar een betekenisvolle samenwerking en het delen van kennis, is Mama’s Garden de perfecte plek. Sluit je aan bij onze community van gelijkgestemde individuen en werk samen aan projecten die een impact hebben. Klik op de knop hieronder om te ontdekken hoe je kunt bijdragen aan ons netwerk.