Professionals

Welkom op de pagina voor professionals van Mama’s Garden. Als professional kunt u bij ons terecht voor een samenwerking met onze community van moeders. Wij zijn altijd op zoek naar partners die ons kunnen helpen onze missie te verwezenlijken. Lees verder om te ontdekken hoe u kunt samenwerken met Mama’s Garden.

Onze missie:

Bij Mama’s Garden geloven we dat moederschap niet alleen gaat over het opvoeden van kinderen, maar ook over het creëren van een sterke gemeenschap waarin we elkaar kunnen ondersteunen en inspireren. Onze missie is om een veilige en inclusieve ruimte te bieden waarin moeders van alle achtergronden en leeftijden elkaar kunnen ontmoeten en van elkaar kunnen leren.

Fondsen

Steun onze community als fonds en draag bij aan onze missie om een veilige en inclusieve ruimte te bieden waarin moeders van alle achtergronden en leeftijden elkaar kunnen ontmoeten en van elkaar kunnen leren.

Influencers

Verspreid onze boodschap als influencer en help ons om onze community van moeders te laten groeien door ons te promoten op uw social media kanalen of door uw ervaringen als moeder binnen onze community te delen.

Evenementen

Deel uw kennis en vaardigheden met onze community als workshop- of gastlesgever en help ons om ons aanbod van evenementen en programma’s uit te breiden en onze community verder te ontwikkelen.

Samenwerken voor meer impact

Mama’s Garden werkt intensief samen met onderwijs en zorg-en welzijnsorganisaties en maakt deel uit van de sociale kaart in de wijk.

Door samen te werken met diverse organisaties, kunnen we onze impact vergroten. Wij werken ook aan onderzoek o.a. samen met onze studenten en het Kenniscentrum Zorginnovatie.

Onderwijs

We zijn onderdeel van Hogeschool Rotterdam en werken samen met het Erasmus, Zadkine Startcollege en het Albeda College.

Zorg en welzijnssector

We werken nauw samen met onder andere Sol, Humanitas, Centrum Jeugd en Gezin, Gemeente Rotterdam, Verloskundige Praktijken, Huisartsen, Pameijer en vele anderen.

Onderzoek

Mama’s Garden werkt nauw samen met het lectoraat Verloskunde en Geboortezorg. Samen zijn wij een Fieldlab mama’s Garden.

Neem contact op

Laat een bericht achter

Adres: Hillevliet 90, 3074 KD Rotterdam

Postadres: Postbus 25035, 3001 HA Rotterdam

E-mailadres: mamasgarden@hr.nl

Telefoonnummer: 010 794 5261